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diumenge, 22 d’abril del 2012

BOMBONS VARIATS DUKAN (BOMBONES VARIADOS DUKAN)





VER LA RECETA EN CASTELLANO

Aquests bombons són molt fàcils de fer i alegren un cafè de mitja tarda o un moment de debilitat. Tenen una pega, s'han de menjar immediatament perquè si no es desfan (hem de tenir en compte que son pseudo bombons). Tampoc hem d'abusar gaire, porten gran quantitat de llet en pols.
Per fer-los vaig fer servir les receptes dels blogs: Las Recetas de Xonia para Dukan y Mis recetas Dukan.
Espero que us agradin!

RACIONS: depen de la mida, a mi hem van sortir unes 30 unitats
FASE: CREUER I CONSOLIDACIÓ
CIVADA: SENSE CIVADA
TOLERATS: s'ha de tenir en compte els làctics i el cacau

Ingredients:
Xocolata Blanca:
25 gr. llet desnatada en pols
2 CS llet desnatada
1 CC edulcorant
1 CC aroma xocolata blanca
Xocolata negre:
25 gr. llet desnatada en pols
2 CS llet desnatada
1 CC edulcorant
1 CC cacau desgreixat i sense sucre
aroma de xocolata (opcional)
Cigaló:
25 gr. llet desnatada en pols
2 CS llet desnatada
1 CC edulcorant
1/2 CC café soluble
1 CC aroma de conyac
Maduixa:
25 gr. llet desnatada en pols
2 CS iogurt de maduixa
1 CC edulcorant
aroma de maduixa (opcional)
Taronja:
25 gr. llet desnatada en pols
2 CS llet desnatada
1 CC edulcorant líquid
1 CC aroma de taronja

Elaboració:
  • Barrejar be tots els ingredients, la barreja ha de quedar una mica espesa (es pot afegir més llet en pols).
  • Posar en motlles de silicona per fer bombons o plates per fer cubs de gel. Jo ho vaig fer amb unes plates del Ikea, el problema que tenen es que son d'un plàstic molt rígid i em va costar una mica desmotllar- los.
  • Posar al congelador 1 hora com a mínim.
  • Comprovar que estiguin durs abans de desmotllar.





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RECETA EN CASTELLANO

Estos bombones son muy fáciles de hacer y alegran un café de media tarde o un momento de debilidad. Tienen una pega, se han de comer inmediatamente porque si no, se deshacen (hemos de tener en cuenta que son pseudo bombones). Tampoco tenemos que abusar mucho, llevan gran cantidad de leche en polvo.
Para hacerlos utilicé las recetas de los blogs: Las Recetas de Xonia para Dukan y Mis recetas Dukan.
¡ Espero que os gusten!

RACIONES: depende del tamaño, a mi me salieron unas 30 unidades
FASE: CRUCERO Y CONSOLIDACIÓN
AVENA: SIN AVENA
TOLERADOS: tener en cuenta los lácteos y el cacao

Ingredientes:
Chocolate Blanco:
25 gr. leche desnatada en polvo
2 CS leche desnatada
1 CC edulcorante líquido
1 CC aroma de chocolate blanco
Chocolate Negro:
25 gr. leche desnatada en polvo
2 CS leche desnatada
1 CC edulcorante líquido
1 CC cacao desgrasado y sin azúcar
aroma de chocolate (opcional)
Carajillo:
25 gr. leche desnatada en polvo
2 CS leche desnatada
1 CC edulcorante líquido
1/2 CC café soluble
1 CC aroma de coñac
Fresa:
25 gr. leche desnatada en polvo
2 CS yogurt de fresa
1 CC edulcorante líquido
aroma de fresa (opcional)
Naranja:
25 gr. leche desnatada en polvo
2 CS leche desnatada
1 CC edulcorante líquido
1 CC aroma de naranja

Elaboración:
  • Mezclar bien todos los ingredientes, la mezcla ha de quedar un poco espesa (se puede añadir más leche en polvo).
  • Poner en moldes de silicona para bombones o en su defecto bandejas para cubitos. Yo lo hice con unas del Ikea el problema que tienen es que es un plástico muy rígido y me costó un poco desmoldarlos.
  • Poner en el congelador durante 1 hora como mínimo.
  • Comprobar que están duros antes de desmoldar.





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