Selecciona Idioma:   Cercar en aquest blog

dissabte, 21 d’abril del 2012

MAGDALENES DE TARONJA (MAGDALENAS DE NARANJA)


VER LA RECETA EN CASTELLANO

Per fer aquesta recepte em vaig basar en altre del blog Dukanisdaya que es un geni a la cuina.
A mi em van sortir 12 magdalenes petites per repartir en diversos dies, ja que porta maizena.

RACIONS: 12 unitats
FASE: CREUER I CONSOLIDACIÓ
CIVADA: SENSE CIVADA
TOLERATS: 1/2 CS maizena per 4 magdalenes

Ingredients:
2 CS maizena
4 CS llet en pols desnatada
4 CS llet desnatada
1 CC llevat químic
1 CS edulcorant
2 ous
1 CC aroma de taronja

Elaboració:

  • Pre escalfar el forn a 160º (180º si el forn es modern, el meu crema més del compte).
  • Batre els ous i afegir tots els ingredients fins que quedi una massa ben lligada.
  • Posar en motlles de silicona.
  • Fornejar 15 minuts.
  • Deixar refredar i desmotllar.





Salrito.com



RECETA EN CASTELLANO

Para hacer esta receta me base en otra del blog Dukanisdaya que es un genio en la cocina.
A mi me han salido 12 magdalenas pequeñas para repartir en varios días, ya que lleva maizena.

RACIONES: 12 unidades
FASE: CRUCERO Y CONSOLIDACIÓN
AVENA: SIN AVENA
TOLERADOS: 1/2 CS maizena por 4 magdalenas

Ingredientes:
2 CS Maizena
4 CS leche desnatada en polvo
4 CS leche desnatada
1 CC levadura
1 CS edulcorante
2 huevos
20 gotas de aroma de naranja

Elaboración:
  • Precalentar el horno a 160º (180º si el horno es moderno, el mio quema más de la cuenta).
  • Batir los huevos e ir agregando todos los ingredientes hasta que quede una masa bien ligada.
  • Verter en moldes de silicona.
  • Hornear 15 minutos.
  • Dejar enfriar y desmoldar.





Salrito.com

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada