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dimarts, 17 d’abril del 2012

MILFULLES DE PRALINÉ DUKAN (MILHOJAS DE PRALINÉ DUKAN)








Salrito.com


VER LA RECETA EN CASTELLANO

Aquest pastís el vaig fer per celebrar l'aniversari del meu home. Li encanta la xocolata, per tant, no podia ser d'altre gust. Així doncs, tant el pa de pessic com el farcit porten cacau i tot aromatitzat amb praliné. Pel meu gust és una mica massa dolç però pels llaminers és ideal.
Què vagi de gust!

RACIONS: 2
FASE: CREUER I CONSOLIDACIÓ
CIVADA: SENSE CIVADA
TOLERATS: 1 CS maizena i 1 1/2 CC cacau per persona

Ingredients:
Base:
2 ous
1 clara d'ou
1 CS formatge batut 0%
2 CS maizena
3 CS llet en pols desnatada
1/2 sobre llevat químic
1 1/2 CS edulcorant líquid apte per a cocció
1 CS cacau en pols desgreixat i sense sucre
Farcit:
1 CC cacau en pols desgreixat i sense sucre
1 CS edulcorant líquid apte per a cocció
2 CS llet en pols desnatada
1 CS formatge batut 0%
1 CC aroma de praliné
Decoració:
1 CS formatge d'untar tipus Philadelphia light
1 CS edulcorant en pols
aroma de praliné
colorant alimentari al gust (opcional)

Elaboració:
Base:
  • Pre escalfar forn a 180º.
  • Separar els rovells de l'ou de les clares.
  • Muntar les clares (3) a punt de neu fort.
  • Barrejar els rovells d'ou amb la resta d'ingredients fins que quedi tot ben integrat.
  • Afegir les clares a poc a poc per què no baixin gaire.
  • Posar la massa en un motlle rodo de silicona (o metall lleugerament engreixat).
  • Fornejar 30 minuts a 180º.
  • Desmotllar i deixar refredar sobre una reixeta.
  • Tallar el pa de pessic en forma quadrada (els retalls es poden congelar per fer altres preparacions com cakepops), després tallar en dos de forma que quedin dos rectangles.
  • Tallar pel mig cada rectangle per tenir així 4 fulles de pa de pessic.
Farcit:
  • Barrejar tots el ingredients fins tenir una crema.
  • Decoració
  • Barrejar tots el ingredients fins tenir una crema espesa (es pot afegir més llet en pols si fa falta).
  • Afegir colorant al gust.
Muntatge:
  • Posar en un plat una base de pa de pessic, farcir i cobrir amb altre tros de pa de pessic. Repetir fins acabar amb una última capa de pa de pessic.
  • Decorar al gust.
  • Deixar a la nevera fins el moment de servir.

RECETA EN CASTELLANO

Esta tarta la hice para celebrar el aniversario de mi marido. Le encanta el chocolate, por la tanto, no podía se de otro gusto. Así pues, tanto el bizcocho como el relleno llevan cacao y todo ello aromatizado con praliné. Para mi gusto es demasiado dulce pero para los golosos es ideal.
¡Que aproveche!

RACIONES: 2
FASE:  CRUCERO Y CONSOLIDACIÓN
AVENA: SIN AVENA
TOLERADOS: 1 CS maizena i 1 1/2 CC cacau per persona

Ingredientes:
Base:
2 huevos
1 clara de huevo
1 CS queso batido 0%
2 CS maizena
3 CS leche en polvo desnatada
1/2 sobre levadura química
1 1/2 CS edulcorante líquido apto para cocción
1 CS cacao en polvo desgrasado y sin azúcar
Relleno:
1 CC cacao en polvo desgrasado y sin azúcar
1 CS edulcorante líquido apto para cocción
2 CS leche en polvo desnatada
1 CS queso de untar tipo Philadelphia light
1 CC aroma de praliné
colorante alimentario al gusto (opcional)
Decoración:
1 CS queso de untar tipo Philadelphia light
1 CS edulcorante en polvo
aroma de praliné
colorante alimentario al gusto (opcional)

Elaboración:
Base:
  • Precalentar horno a 180º.
  • Separar las yemas de las claras.
  • Montar las claras (3) a punto de nieve fuerte.
  • Mezclar las yemas de huevo con el resto de ingredientes hasta que quede todo bien integrado.
  • Añadir las claras poco a poco para que no se baje mucho.
  • Verter la masa en un molde redondo de silicona (o metal ligeramente engrasado).
  • Hornear 30 minutos a 180º.
  • Desmoldar y dejar enfriar sobre una rejilla.
  • Cortar el bizcocho en forma cuadrada (los retales se pueden congelar para hacer otras preparaciones como cakepops), después cortar en dos de forma que queden dos rectángulos.
  • Cortar por el medio cada rectángulo para obtener así, 4 hojas de bizcocho.
Relleno:
  • Mezclar todos los ingredientes hasta obtener una crema.
  • Decoración:
  • Mezclar todos los ingredientes hasta tener una crema espesa (se pude añadir más leche en polvo si hace falta).
  • Añadir colorante al gusto.
Montaje:
  • Poner en un plato una base de bizcocho, rellenar y cubrir con otro trozo de bizcocho. Repetir hasta acabar con una última capa de bicocho.
  • Decorar al gusto.
  • Dejar en la nevera hasta el momento de servir.





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2 comentaris :

  1. Mare meva, aixó sembla molt pecaminós!!! L'hauré de provar, que estic ben enganxada a l'aroma de praliné :)

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