Selecciona Idioma:   Cercar en aquest blog

dijous, 3 de maig del 2012

CANELONS DUKAN (CANALONES DUKAN)



VER LA RECETA EN CASTELLANO

Aquesta es altre de les receptes que no falta mai a casa ja que, encara que és entretinguda, és també molt agraïda perquè es pot preparar molta quantitat i congelar racions. Així el dia que vulguem, només els hem de gratinar.
La versió dukan substitueix la pasta per gall d'indi, per tant queda un plat consistent que acompanyat d'una amanida és més que suficient. El primer cop que els vaig fer, vaig fer servir surimi desenrotllat en comptes de gall d'indi però no ens va agradar gaire el resultat. Estava bo però no s'assemblaven gaire als originals.
Us recomano que la tasteu, segur que repetireu.

RACIONS: 32 canelons
FASE: PP - PV - CREUER I CONSOLIDACIÓ
CIVADA: SENSE CIVADA
TOLERATS: la maizena que es faci servir a la besamel

Ingredients:
Amb aquestes quantitats a mi m'han sortit 32 canelons
2 paquets pit de gall d'indi que tingui forma rectangular
400 gr carn picada de gall d'indi (o vedella, o una barreja de totes dues)
4 fetges de pollastre
1 ceba gran
1 all
3 CS tomàquet concentrat
sal
pebre
1 fulla de llorer
beixamel Dukan
formatge ratllat light
Elaboració:

  • Tallar els fetges a trossos petits.
  • Picar petit l'all i la ceba i sofregir en una paella a foc mig amb una mica d'aigua i el llorer.
  • Quan estigui mig fet, afegir el tomàquet, la carn i els fetges. Salpebrar.
  • Deixar fer, remenant de tant en tant fins que estigui fet (si queda molt sec, afegir una mica d'aigua calenta).
  • Triturar amb batedora fins que quedi una massa fina. Reservar.
  • Tallar els rectangles de gall d'indi per la meitat i estirem cada tros sobre una superfície plana.
  • Col·loquem una cullerada o dos de la massa de carn picada al mig de cada tros de gall d'indi i donem una mica de forma allargada.
  • Enrotllem els canalons de gall d'indi.
  • En una plata apta pel form, posem dues cullerades de beixamel i les estenem amb l'ajut d'un pinzell.
  • Col·loquem els canelons a la plata del forn, cobrim amb beixamel i acabem amb una capa de formatge ratllat.
  • Gratinar fins que estiguin daurats i servir calent.

RECETA EN CASTELLANO

Esta es otra de las recetas que no falta nunca en casa ya que, aunque es entretenida, también es muy agradecida porque se puede preparar mucha cantidad y congelar raciones. Así el día que queramos, sólo los tenemos que gratinar.
La versión dukan sustituye la pasta por pavo, por lo que queda un plato consistente que acompañado de una ensalada es más que suficiente. La primera vez que los hice, utilicé surimi desenrollado en vez de pavo pero no nos gustó demasiado el resultado. Estaba bueno pero no se parecían mucho a los originales.
Os recomiendo que los probéis, seguro que repetiréis.

RACIONES: 32 canelones
FASE: PP - PV - CRUCERO Y CONSOLIDACIÓN
AVENA: SIN AVENA
TOLERADOS: la maizena que se utilice en la bechamel

Ingredientes:
Con estas cantidades a mi me han salido 32 canalones
2 paquetes de pechuga de pavo que tenga forma rectangular
400 gr carne picada de pavo (o ternera, o una mezcla de las dos)
4 higadillos de pollo
1 cebolla grande
1 ajo
3 CS tomate concentrado
sal
pimienta
1 hoja de laurel
bechamel Dukan
queso rallado light
Elaboración:

  • Cortar los higadillos a trozos pequeños.
  • Picar pequeño el ajo y la cebolla y sofreír en una paella a fuego medio con un poco de agua y el laurel.
  • Cuando esté medio hecho, añadir el tomate, la carne y los higadillos. Salpimentar.
  • Dejar hacer, removiendo de vez en cuando hasta que este hecho (si queda muy seco, añadir un poco de agua caliente).
  • Triturar con batidora hasta que quede una masa fina. Reservar.
  • Cortar los rectángulos de pavo por la mitad y estirar cada trozo sobre una superfície plana.
  • Colocar una cucharada o dos de masa de carne picada en el medio de cada trozo de pavo y dar un poco de forma alargada.
  • Enrollar los canalones de pavo.
  • En una bandeja apta para el horno, ponemos dos cucharadas de bechamel i las extendemos con la ayuda de un pincel.
  • Colocamos los canalones en la bandeja del horno, cubrimos con bechamel y acabamos con una capa de queso rallado.
  • Gratinar hasta que estén dorados y servir caliente.

2 comentaris :

  1. Boníssims!! A casa tampoc en falten mai ;)

    ResponElimina
  2. Que buena y rica manera de comer canelones............................gracias un bico

    ResponElimina