Selecciona Idioma:   Cercar en aquest blog

divendres, 9 de novembre del 2012

SOUFFLE DE XOCOLATA DUKAN



Avui porto unes postres que no havia ni tastat i fet mai però que em cridava l'atenció.
Com no podia ser d'altre forma les hi he dukanitzat i el resultat no ha estat malament, encara que penso que es pot millorar.

Pel que vaig llegir els souffles es baixen en uns 15 minuts després de fer-los. En aquest cas va ser més ràpid, gairebé no em dóna temps a fer les fotos. Suposo que es pel canvi de la farina per la maizena.

De totes formes estaven molt i molt bons, amb una textura entre pa de pessic i mousse i el gustet de la xocolata, mmm.

RACIONS: 4
FASE: CREUER I CONSOLIDACIÓ
CIVADA: SENSE CIVADA
TOLERATS: 20 gr. de maizena a repartir entre 4 persones.

Ingredients:
2 CS edulcorant líquid apte per cocció
3 ous
2 clares d'ou
20 gr. maizena
250 ml llet desnatada
1 CS aroma de xocolata negra
1 CC aroma de vainilla
edulcorant en pols

Elaboració:
  • Pre escalfar forn a 220º.
  • Engreixar motllos amb unes gotes d'oli i l'ajut d'un pinzell o paper de cuina i espolvorejar per dins amb edulcorant en pols.
  • Separar les clares del rovell dels ous.
  • Batre els rovells amb l'edulcorant.
  • Afegir la maizena fins que quedi ben integrada i reservar.
  • En un recipient apte pel microones, escalfar la llet un minut i mig al microones.
  • Afegir els rovells, batre i posar al microones 40 segons, batre i tornar a posar 40 segons. Seguir així fins que espesseixi.
  • Quan ja tenim una crema, afegir les aromes i reservar.
  • Muntar les clares a punt de neu ben fort (molt important).
  • Incorporar la crema a les clares, suaument perquè no baixi gaire.
  • Omplir els motllos fins 3/4 de la capacitat i fornejar 12 minuts.
  • Servir immediatament perquè si no, baixen i no queden tan macos.





Salrito.com

2 comentaris :