Avui porto unes postres que no havia ni tastat i fet mai però que em cridava l'atenció.
Com no podia ser d'altre forma les hi he dukanitzat i el resultat no ha estat malament, encara que penso que es pot millorar.
Pel que vaig llegir els souffles es baixen en uns 15 minuts després de fer-los. En aquest cas va ser més ràpid, gairebé no em dóna temps a fer les fotos. Suposo que es pel canvi de la farina per la maizena.
De totes formes estaven molt i molt bons, amb una textura entre pa de pessic i mousse i el gustet de la xocolata, mmm.
RACIONS: 4
FASE: CREUER I CONSOLIDACIÓ
CIVADA: SENSE CIVADA
TOLERATS: 20 gr. de maizena a repartir entre 4 persones.
Ingredients:
2 CS edulcorant líquid apte per cocció
3 ous
2 clares d'ou
20 gr. maizena
250 ml llet desnatada
1 CS aroma de xocolata negra
1 CC aroma de vainilla
edulcorant en pols
Elaboració:
- Pre escalfar forn a 220º.
- Engreixar motllos amb unes gotes d'oli i l'ajut d'un pinzell o paper de cuina i espolvorejar per dins amb edulcorant en pols.
- Separar les clares del rovell dels ous.
- Batre els rovells amb l'edulcorant.
- Afegir la maizena fins que quedi ben integrada i reservar.
- En un recipient apte pel microones, escalfar la llet un minut i mig al microones.
- Afegir els rovells, batre i posar al microones 40 segons, batre i tornar a posar 40 segons. Seguir així fins que espesseixi.
- Quan ja tenim una crema, afegir les aromes i reservar.
- Muntar les clares a punt de neu ben fort (molt important).
- Incorporar la crema a les clares, suaument perquè no baixi gaire.
- Omplir els motllos fins 3/4 de la capacitat i fornejar 12 minuts.
- Servir immediatament perquè si no, baixen i no queden tan macos.
pues voy a probarlo, que nunca he degustado un souflee.
ResponEliminaMummmmmmm que rico se ve.
ResponElimina