Selecciona Idioma:   Cercar en aquest blog

dijous, 21 de març del 2013

BOMBETES PICANTS



El següent aperitiu del meu sopar de cap d'any consisteix en unes bombetes picants, riques, riques.
Aquesta recepta és també de "Mi blog de Pintxos".

Us asseguro que no podreu menjar només una!


Ingredients:

Puré de patates molt espès
carn picada
1/2 ceba tendra
1/2 pebrot verd
brou vegetal
2 CS salsa de tomàquet
pa ratllat
ou batut
oli
all i oli
tabasc

Elaboració:
  • Picar la ceba tendra  i el pebrot en trossos petits. 
  • Ofegar amb oli d'oliva i quan estigui ja escalfat, posar la carn picada, pujant el foc. 
  • Afegir unes cullerades de tomàquet casolà i una mica de brou i deixar reduir. 
  • Reservar i refredar.
  • Fer el puré de patata espès. Refredar per poder manejar amb les mans.
  • Preparar un plat amb un ou batut i un altre amb pa ratllat.
  • Barrejar el puré amb la carn i començar a fer boles de la mida que ens agradin.
  • Passar per ou batut i pa ratllat i fregir en oli calent (també es pot congelar per a usos posteriors).
  • Servir amb una mica d'all i oli i salsa de tomàquet barrejada amb tabasco i punxades amb un escuradents.

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada