Selecciona Idioma:   Cercar en aquest blog

dimecres, 20 de març del 2013

PIRULETES DE MARISC



Aquest és el tercer aperitiu del meu sopar de cap d'any, una vegada més utilitzi una recepta de "Mi blog de Pintxos".

Era la primera vegada que feia crestes i cal dir que encara estaven bones de gust em van quedar una mica gruixudes i es notava massa la massa en menjar.

La propera vegada sortirà millor, segur!



Ingredients:


Ingredients:
500 gr de rossellones
500 gr de musclo
150 gr de llagostins
1 ceba gran
1/2 pebrot verd
un tros de pebrot vermell
100 ml. llet
1 CS de farina
un raig de vi blanc
oli d'oliva
sal
1 ou
broquetes

Crestes:
200 g de farina
una mica de sal
una mica d'oli d'oliva
1 decilitre de vi blanc



Elaboració:

Crestes:

  • Barrejar tots els ingredients
  • Deixar reposar una mica, estirar i tallar dos rodenes per cada piruleta.

Farcit:

  • Bullir els musclos i cloïsses i pelar les gambes crues. Reservar.
  • Picar les verdures.
  • Ofegar la ceba 5 minuts, afegir els pebrots i deixar fins que estiguin ofegats.
  • Afegir la carn dels mariscs picats i seguir cuinant tot junt 5 minuts.
  • Afegir un raig de vi blanc, una cullerada de farina sense gluten, i una tassa petita de llet sencera. Remenar i coure 5 minuts més. Deixar refredar.

Muntatje:

  • Col·locar un disc de cresta, omplir amb el farcit, col·locar la broqueta i cobrir amb l'altre disc. Segellar les vores amb una forquilla.
  • Pinzellar amb ou batut. 
  • Pre escalfar forn a 180º.
  • Fornejar a 180º amb calor amunt i avall fins que daurin. 


8 comentaris :

  1. És una bona idea, Maryar! Me la guardo per algun dia d'aquests! Petonets i bona primavera!

    ResponElimina
  2. Vaya lujo de piruletas Mary!!!! Que sabor tan rico tienen que tener!!! ;-)

    Un besito,
    Sandra von Cake

    ResponElimina
  3. Vaya piruletas mas buenas...............un bico

    ResponElimina
  4. una idea fantàstica per aperitius! m'encanta! petons

    ResponElimina
  5. Quina idea més bona,Maryar.
    La poso a la llista de pendents. He de provar de fer les crestes... Una abraçada, Pilar.

    ResponElimina
  6. Pues si ...m'agrada aquet invent...soc de les del vermuth avans de l'apat i aixó es genial....amb quedo per aquí a veure que mes trobu...petonets.

    ResponElimina