Selecciona Idioma:   Cercar en aquest blog

diumenge, 18 de setembre del 2016

36 - GELAT DE MADUIXA A LA ITALIANA


Aquesta és la recepta 36 del llibre La Pastisseria Dukan.

Es tracta d'un gelat, en aquest cas de maduixa.

Hi ha diverses formes de fer gelats dukanizados, aquesta en concret porta ou cru (cosa que a mi no m'acaba de convèncer) per això s'haurà de fer sempre amb ous molt frescos, no trencar la cadena de fred i consumir-lo en el mateix dia.

El gelat queda molt cremós això sí, d'alguna cosa ha de servir l'ou! Per canviar el gust simplement hem de modificar l'aroma i posar colorant alimentari a to (els colorants són opcionals clar, però de vegades es menja més per la vista que per la boca, sobretot si aneu a compartir el gelat amb algú més).

No m'allargo més, aquí hi ha la recepta.


RACIONS: 2
FASE: PP, CREUER I CONSOLIDACIÓ
CIVADA: SENSE CIVADA
TOLERATS: SENSE

Ingredients:
3 ous
1 mica de sal
2 iogurts escorreguts
4 CS de mató 0% (Pastoret de Mercadona)
2 CS de nata liquida 3% o llet
1 CC d'edulcorant (o al gust)
1CC d'aroma a maduixes

Elaboració:

  • Separar els rovells de les clares.
  • Batre les clares a punt de neu fort afegint la mica de sal.
  • En un recipient barrejar els iogurts, el mató, la nata o llet, l'edulcorant, l'aroma i els rovells d'ou.
  • Incorporar les clares batudes a poc a poc que no baixin gaire.
  • Verificar el dolç de la preparació.
  • Abocar la preparació en dues copes i portar-les al congelador per 2 hores i mitja (remenant cada 30 minuts perquè no es formin cristalls)

Nota: Yo el vaig abocar en la cubeta de la geladora i el vaig deixar fins que es va fer.







Salrito.com

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada