Selecciona Idioma:   Cercar en aquest blog

diumenge, 21 d’abril del 2013

PASTÍS DE LLIMONA DUKAN II



Aquest pastís és el resultat d'una adaptació d'una de les receptes del llibre Las Recetas Dukan del Dr. Pierre Dukan que com ja us vaig comentar en Musselina de Taronja Dukan em va decebre una mica però que de tant en tant faig servir.

El resultat s'assembla una mica a un pastís de formatge amb llimona, és molt bo.

Espero que us agradi!


RACIONS: 4
FASE: CREUER I CONSOLIDACIÓ
CIVADA: SENSE CIVADA
TOLERATS: 1/4 CS maizena per persona

Ingredients:
2 ous
2 clares d'ou
2 CS edulcorant líquid apte per a cocció
300 ml. aigua freda
1 llimona
un polsim de sal
1 CS maizena

Elaboració:
  • Ratllar la pell de la llimona i reservar.
  • Esprémer la llimona i reservar el suc.
  • Separar les clares dels rovells i muntar totes les clares a punt de neu fort amb una mica de sal.
  • En un recipient apte pel microones, batre els rovells amb l'edulcorant.
  • Afegir l'edulcorant, l'aigua, el suc i la ratlladura de la llimona i la maizena. Batre bé fins que es desfaci la maizena.
  • Escalfar al microones 2 minuts. Batre amb varetes.
  • Escalfar al microones 40 segons, batre amb varetes.
  • Repetir aquest últim pas fins que la crema espesseixi.
  • Deixar temperar una mica i incorporem a les clares a poc a poc mirant que no baixin gaire.
  • Pre escalfar forn a 180º.
  • Posar la massa dins un motllo i enfornar a 180º uns 30 minuts (fer la proba de l'escuradents, punxar i si surt net ja està sinó deixar una estona més).
  • Deixar refredar dins del motllo, desmotllar i deixar a la nevera d'un dia per altre.






Salrito.com

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada